Car- & truckwash en tankcleaning

Synerlogic ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert met het merk Carclin hoogwaardige, innovatieve industriële reinigingsproducten voor carwash, truckwash en tankcleaning in heel Europa.

Nog meer over onze oplossing op Carclin.nl 

Waarom Carclin

Met ons eigen laboratorium en R&D, onze eigen productie én distributie, weten we precies wat in deze markt werkt en wat niet, en waar onze klanten behoefte aan hebben. We leveren alleen industriële schoonmaakmiddelen die hun sporen ruimschoots hebben bewezen. Van de beste kwaliteit en met veel oog voor veiligheid en duurzaamheid. De beste oplossingen voor onze klanten – distributeurs van onze producten en eindgebruikers als carwashes, truckwashes en tankreinigers – staan voorop in alles wat we doen.

Daag ons uit

Voor deze bedrijven mochten we aan de slag

Laat de ervaringen van onze klanten voor zich spreken

logo_eikelenboom

Het bieden van een totaalpakket met een persoonlijke benadering

KlantEikelenboom

De aandacht voor ons als klant maakt voor ons het verschil. Altijd bereid om mee te denken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

KlantWemmers

De Carclin producten van Synerlogic zijn breed inzetbare reinigingsmiddelen die in alle takken van car,- truckwash en tankcleaning ingezet kunnen worden. Dat maakt het voor mij als distribiteur gemakkelijk om met één hoogwaardig merk de afzetmarkt te bedienen. Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

KlantCleanfox

Wat wij voor u kunnen doen

Daag ons uit 

Moderne productiefaciliteit

Onze faciliteit staat volledig tot uw beschikking voor de inkoop van ingrediënten en basischemicaliën en de ontwikkeling van hygiënische oplossingen en kaascoatings.

Eigen R&D en laboratorium

We hebben de kennis en kunde in huis om u met alle voorkomende uitdagingen in het productieproces te helpen. Zoals kwaliteitscontroles en oppervlaktereiniging.

Warehouse (ADR/HACCP)

Vanuit ons streng gecertificeerde warehouse op een strategische locatie in Duiven bij Arnhem verzorgen we opslag en distributie voor alle benodigdheden in de levensmiddelenindustrie.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.