Levensmiddelenindustrie

Onze wortels liggen in de zuivelindustrie. Al in 1905 begonnen we met de inkoop van grond- en hulpstoffen voor onze eerste klanten. Nog steeds zetten we ons in om ervoor te zorgen dat u uw producten doorlopend kunt verbeteren. 

Heeft u op enig vlak hulp nodig bij hygiëne, wet- en regelgeving, besparing op tijd of ingrediënten? We stellen onze expertise ook in dienst van uw productie.

Daag ons uit 

Zuivelindustrie

We werken graag met u samen aan onderscheidende en vernieuwende zuivelproducten van de hoogste kwaliteit, in combinatie met de beste oplossingen voor een hygiënische en duurzame productie.

Drankenindustrie

Bij Synerlogic zetten we dagelijks onze kennis en ervaring in om bedrijven in de drankenindustrie te helpen aan de strenge regelgeving en hygiëne-eisen te voldoen.

Voedingsindustrie

De voedingsmiddelenindustrie is volop in beweging. De eisen ten opzichte van hygiëne, milieu en het klimaat worden strenger en ook de consument stelt hogere eisen aan de producten.

Onze merken

Wat wij voor u kunnen doen

Daag ons uit 

Moderne productiefaciliteit

Onze faciliteit staat volledig tot uw beschikking voor de inkoop van ingrediënten en basischemicaliën en de ontwikkeling van hygiënische oplossingen en kaascoatings.

Eigen R&D en laboratorium

We hebben de kennis en kunde in huis om u met alle voorkomende uitdagingen in het productieproces te helpen. Zoals kwaliteitscontroles en oppervlaktereiniging.

Wagenpark met ADR-chauffeurs

Zonder op te willen scheppen, vertellen we u graag dat de service van onze chauffeurs veel verder reikt dan alleen transport. Zij kunnen u ook adviseren of helpen met het overpompen van vloeistoffen.

Warehouse (ADR/HACCP)

Vanuit ons streng gecertificeerde warehouse op een strategische locatie in Duiven bij Arnhem verzorgen we opslag en distributie voor alle benodigdheden in de levensmiddelenindustrie.

Deze bedrijven kiezen voor Synerlogic

Onze partners

Samen bereik je meer. Dat weten we al vanuit onze de tijd dat we begonnen als Centrale Aankoop FNZ, onderdeel van de Nederlandse Zuivelbond, in 1905. En dat houden we anno nu – als Synerlogic – nu nog steeds in ere. 

Om u te helpen de beste producten te maken, hebben we verschillende hoogwaardige partners aan ons netwerk toegevoegd. Hieronder ontdekt u waarom zij voor u van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.