Levensmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie

  • Uitgebreide kennis van hygiëne-oplossingen voor CIP-installaties, opgedaan in ruim een eeuw tijd.
  • We kunnen u helpen met uw productie door ons eigen lab in te zetten en de expertise van partners in heel Europa in te schakelen.
  • We halen lege verpakkingen bij u op, spoelen ze om en hergebruiken ze voor meer duurzaamheid.

Daag ons uit

Waarom Synerlogic

Actuele trends in de voedingsmiddelenindustrie zorgen voor een stijgende vraag naar meer milieuvriendelijke producten, meer transparantie en hogere investeringen. Ook uw onderneming ziet zich geconfronteerd met een stortvloed aan keuzes en uitdagingen. Bij Synerlogic begrijpen we wat u nodig heeft om uw producten te ontwikkelen en zijn we in staat om snel op een veranderende markt in te spelen.

Onze oplossingen

Schone en veilige werkomgeving

Onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen (CIP en OPC) zijn altijd oplossingen op maat. Naast ons productportfolio is ons hygiene-advies hierin de rode draad.

Smaakvolle voeding

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast een aantal eigen recepturen wordt een groot deel vanuit de hele wereld geïmporteerd en door ons samengesteld.

Voor deze bedrijven zijn we aan de slag

Laat de ervaringen van onze klanten voor zich spreken

Licht oranje met een laagje crème-wit

Klant
Anoniem
logo_eikelenboom

Het bieden van een totaalpakket met een persoonlijke benadering

KlantEikelenboom

Als Amerikaans bedrijf dat opereert in de EU, met name in Nederland, zijn wij uiterst tevreden met niet alleen de kwaliteit van de producten die Synerlogic levert, maar nog meer met het hoge niveau van klantenondersteuning dat wij dagelijks zien. Van hoog volume leveringen tot laag volume on-off operaties, Synerlogic komt aan al uw verzoeken tegemoet met snelle en professionele ondersteuning. Hun focus op veiligheid, transparantie en wederzijdse ontwikkeling zijn ongeëvenaard en hun diensten zijn zeer aan te bevelen.

KlantEcochlor
yoghurt

Ontwikkelen nieuw type yoghurt

Klant
Anoniem

De aandacht voor ons als klant maakt voor ons het verschil. Altijd bereid om mee te denken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

KlantWemmers

Een oplossing voor zwarte pitjes

Klant
Anoniem

De Carclin producten van Synerlogic zijn breed inzetbare reinigingsmiddelen die in alle takken van car,- truckwash en tankcleaning ingezet kunnen worden. Dat maakt het voor mij als distribiteur gemakkelijk om met één hoogwaardig merk de afzetmarkt te bedienen. Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

KlantCleanfox

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.