Merken

Vaak werken we als stille kracht op de achtergrond voor sterke merken als Drew Marine, Sensus, Rouveen Kaasspecialiteiten, Vandersterre Holland, Abbott Laboratories, Nestle en Arla Foods.

Maar we voeren ook met trots een aantal eigen merken, die het mogelijk maken dat we soepel en wendbaar kunnen inspelen op alle vragen en uitdagingen die klanten zoals u voor ons kunnen hebben.

In2Food

In2Food is leverancier van een complete range producten voor de gehele levensmiddelenindustrie. Het productpakket bestaat onder andere uit (zuivel)ingrediënten, kaascoating, reiniging- en desinfectie, (basis)chemie en serviceproducten.

SynQ

SynQ is de productlijn die tegemoetkomt aan alle uitdagingen op het gebied van hygiëne. Hoog geconcentreerd, met een krachtige werking en een stevige verpakking, precies zoals veel van onze klanten in de levensmiddelenindustrie het willen hebben. Ons eigen merk maakt het mogelijk dat we ons flexibel kunnen opstellen. Het biedt ook voor kleinere klanten een solide basisassortiment met een goede prijs en de juiste ondersteuning in kennis.

Plasticoat

Plasticoat is ons merk voor een complete range aan kaasdekmiddelen, zoals kaascoatings en kaaswas, die volledig in eigen beheer worden gemaakt. Plasticoat bevordert de natuurlijke rijping van kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in talloze kleuren en samenstellingen.

Carclin

Carclin is de merknaam waaronder Synerlogic reinigingsproducten voor de car-, truckwash en tankcleaning levert. Het productpakket bestaat onder meer uit voorreinigers, shampoos, zure reinigers, velgenreinigers en insectenverwijderaars.

Onze oplossingen

Schone en veilige werkomgeving

Onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen (CIP en OPC) zijn altijd oplossingen op maat. Naast ons productportfolio is ons hygiene-advies hierin de rode draad.

Chemiepartner in productie en supply chain

Als toll- en contractmanufacturing partner ontwikkelen en produceren we chemische producten, waaronder reinigings- en desinfectiemiddelen, voor chemiebedrijven en de voedingsmiddelenindustrie.

Bescherming van uw kaas

Wij bieden u een complete range kaasdekmiddelen, zoals kaascoating en kaaswas, die in eigen beheer geproduceerd worden. Met ons merk Plasticoat® zorgt voor een optimale, natuurlijke rijping van de kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in veel kleuren en samenstellingen.

Smaakvolle voeding

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast een aantal eigen recepturen wordt een groot deel vanuit de hele wereld geïmporteerd en door ons samengesteld.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.