Contact

Nieuws 2015

Lees hier ons meest actuele nieuws van het jaar. Oudere nieuwsberichten kunt u vinden via het archief. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Synerlogic viert 110-jarig jubileum

  • Synerlogic viert 110-jarig jubileum

Het 110-jarig bestaan van Synerlogic is onlangs op passende wijze gevierd in Duiven. Meer dan 250 klanten, toeleveranciers en andere belanghebbenden kwamen in het nieuw aangekochte pand aan de Geograaf bij elkaar voor een reis door het bedrijf.

Lees verder

Uitbreiding met nieuw bedrijfsgebouw

Synerlogic heeft haar locaties uitgebreid met een nieuw bedrijfsgebouw aan de Geograaf.

Synerlogic scoort hoog op Responsible Care barometer

Synerlogic heeft op de Responsible Care barometer van het VHCP een hoge score van 100 gehaald.

Nieuwe Europese regels classificatie en etikettering chemische stoffen

Vanaf 1 juni 2015 wordt de CLP-verordening voor mengsels definitief verplicht. Synerlogic is daarom actief bezig om haar producten conform de nieuwe CLP-criteria te etiketteren.

Flexibeler door nieuwe heftruckvloot

Lely Synerlogic heeft een nieuwe heftruckvloot, bestaande uit 25 verschillende trucks van Toyota Material Handling, in gebruik genomen.

Nieuwe op maat gemaakte opleggers

Synerlogic heeft onlangs vier op maat gemaakte opleggers in gebruik genomen. Synerlogic heeft gekozen voor een Pacton-chassis waarop een gesloten opbouw is geplaatst. Alle chassis zijn voorzien van een gestuurde achteras en een voorste hefas.

Simulaties in Ritplan

Synerlogic is continu op zoek naar verbeteringen van de logistieke processen en voerde daarom met Riksen Transport een aantal simulaties uit met daarvoor speciaal ingerichte Ritplan 9.


Zoekresultaten