in2Food_kaas_divers
Over Synerlogic

Succesverhalen

Filteren

Licht oranje met een laagje crème-wit

Klant
Anoniem

Een kaasverdelaar wist goed wat hij wilde: een nieuw smaakprofiel van een smeuïge en licht pittige kaas met een lichtoranje korst met een laagje crème-wit. Deze klant hebben we in samenwerking met onze Italiaanse partner Sacco Clerici een combinatie van brevibacterium linens-culturen, gistculturen en geotrichum aangeboden. Een combinatie die volledig aan zijn wensen tegemoet kwam.

 

logo_eikelenboom

Het bieden van een totaalpakket met een persoonlijke benadering

Klant
Eikelenboom

Het fijne van Synerlogic is de persoonlijke aanpak en het totaalpakket wat ze ons kunnen bieden.

Voor onze tankreiniging en truckwash leveren ze alle benodigde reinigingsmiddelen en ook in de waterzuivering dragen ze hun steentje bij.

Daarnaast ervaren wij het als prettig dat Synerlogic zelf de producten levert en lege emballage zonder gedoe mee terugneemt.

Synerlogic levert hoog niveau van klantenondersteuning

Klant
Ecochlor

Als Amerikaans bedrijf dat opereert in de EU, met name in Nederland, zijn wij uiterst tevreden met niet alleen de kwaliteit van de producten die Synerlogic levert, maar nog meer met het hoge niveau van klantenondersteuning dat wij dagelijks zien. Van hoog volume leveringen tot laag volume on-off operaties, Synerlogic komt aan al uw verzoeken tegemoet met snelle en professionele ondersteuning. Hun focus op veiligheid, transparantie en wederzijdse ontwikkeling zijn ongeëvenaard en hun diensten zijn zeer aan te bevelen.

yoghurt

Ontwikkelen nieuw type yoghurt

Klant
Anoniem

Onze klant zocht naar een nieuw type yoghurt met een zachte smaak, die lijkt op Griekse yoghurt. We hebben onze klant een aantal yoghurtculturen aan kunnen bieden die zich ook goed laten mengen met fruit. Daarnaast hebben onze voorstellen geleid tot een korter productieproces, wat tijd en kosten bespaart. Door een beschermende cultuur aan de yoghurt toe te voegen hebben we samen met de klant een gewild ‘clean label’-product kunnen ontwikkelen.

 

logo_wemmers

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

Klant
Wemmers

De aandacht voor ons als klant maakt voor ons het verschil. Altijd bereid om mee te denken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

Een oplossing voor zwarte pitjes

Klant
Anoniem

Hoe komen die zwarte pitjes toch in mijn kaas?, vroeg een kaasveredelaar zich af. Hij nam contact op met onze accountmanager en legde het probleem voor. De kaasmaker dacht dat het misschien door de biologische kaascoating kwam. Een van onze partners heeft de coating uitvoerig getest en kwam tot de conclusie dat de zwarte pitjes niet door de coating werden veroorzaakt. Maar door wat dan wel? Dat ontdekten we toen we naar de klant toe gingen om het productieproces te bekijken. Het bleek dat de kaasplanken schoon werden gemaakt met azijnzuur, dat de pH-waarde omlaag haalt, zodat schimmels makkelijker kunnen groeien. In gezamenlijk overleg zijn we tot een andere reinigingsprocedure gekomen, waarna het probleem van de zwarte pitjes was opgelost.

 

Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

Klant
Cleanfox

De Carclin producten van Synerlogic zijn breed inzetbare reinigingsmiddelen die in alle takken van car,- truckwash en tankcleaning ingezet kunnen worden. Dat maakt het voor mij als distribiteur gemakkelijk om met één hoogwaardig merk de afzetmarkt te bedienen. Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.