Partnerships

Samen bereik je meer. Dat weten we al vanuit onze de tijd dat we begonnen als Centrale Aankoop FNZ, onderdeel van de Nederlandse Zuivelbond, in 1905. En dat houden we anno nu – als Synerlogic – nu nog steeds in ere.

Om u te helpen de beste producten te maken, hebben we verschillende hoogwaardige partners aan ons netwerk toegevoegd. Hieronder ontdekt u waarom zij voor u van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Sacco - Zuursels

Oplossing
Smaakvolle voeding

Het Italiaanse familiebedrijf Sacco werd al in 1872 opgericht. Inmiddels is deze specialist in zuivelculturen actief in meer dan 110 verschillende landen. Sacco biedt zijn klanten gezonde, natuurlijke en functionele producten, die de kwaliteit van ons voedsel verbeteren. Synerlogic werkt met Sacco samen om met onderscheidende zuursels de lat voor de Nederlandse zuivelmarkt nog net even hoger te leggen. Zo wordt het Hollandse kaasplankje steeds meer een kaasplankje met een rijkere keuze, precies waar de consument om vraagt.

Meer over voeding 

Een wereld aan culturen

Wist u dat.. Zuivel van alle markten (eigenlijk alle culturen) thuis is? Met de stremsels en zuivelculturen van Sacco zijn er vele soorten zuivelproducten te creëren. Zo worden alle zuivelproducenten in staat gesteld om de horizon te verbreden en nieuwe kansen te grijpen.

Open een nieuwe wereld aan culturen

Realco - Hygiëne

Oplossing
Hygiëne

Het Belgische Realco is gevestigd in het Science Park in Louvain-la-Neuve. Vanuit daar is het wereldleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van hygiëne-oplossingen en -procedures op basis van enzymen. Dat is belangrijk omdat een goed hygiëne onmisbaar is, maar lang niet altijd even goed voor het milieu. Synerlogic zorgt er in samenwerking met Realco voor dat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met wat u het liefst doet: het maken van aantrekkelijke en smakelijke producten.

Meer over hygiëne 

ROHA - Ingrediënten

Oplossing
Smaakvolle voeding

ROHA werd in 1972 in het Roha-district van Maharashtra in India opgericht als fabrikant van synthetische kleuren voor industriële toepassingen. ROHA bracht een revolutie in de voedingskleurstoffenindustrie teweeg via ongeëvenaarde kwaliteitsnormen. Van alle kennis en ervaring met voedselingrediënten, voedselkleurstoffen, farmaceutische en cosmetische pigmenten en industriële kleurstoffen kunt u nu profiteren.

Meer over voeding 

Partner in apparatuur

Synerlogic zorgt ervoor dat bedrijven, zoals dat van u, beter kunnen produceren. Dit doen wij niet alleen met chemie, ingrediënten of kaascoating, maar ook door samen te werken met partners die ons helpen u te voorzien van de beste apparatuur. Hiermee helpen wij u niet alleen met wat u nodig heeft maar ook met hoe dit gebruikt. Op deze manier brengen wij product en machine zo dicht mogelijk bij elkaar.

 

RLM - Doseersystemen

Oplossing
Hygiëne

RLM Benelux BV werd opgericht in 1974 voor de verkoop van kunststof tanks en verwarmingsartikelen. Door de jaren heen is hun specialisatie steeds verder doorgegroeid, dit heeft geleid tot een ruim assortiment aan diverse apparatuur waaronder doseersystemen.

In het gebruik van chemicaliën is juist doseren essentieel. Veilig doseren voorkomt gezondheidsrisico van uw collega’s, daarnaast zorgt nauwkeurig doseren voor een besparing in uw chemieverbruik. Bent u ook nieuwsgierig naar hoe u uw dosering kan optimaliseren?

Daag ons uit

C van 't Riet - Zuiveltechnologie

Oplossing
Hygiëne

C. van ’t Riet produceert en installeert apparatuur voor de verwerking van zuivelproducten. Begonnen in 1888 met het maken van (houten) apparatuur voor productie van boerenkaas, is C van ’t Riet momenteel uitgegroeid tot de specialist in zuivelapparatuur. Een kaastobbe, kaaspers, pekelsystemen en andere machines voor de productie van zuivelproducten behoren tot hun assortiment.

Meer dan 125 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij puur vakmanschap combineren met de nieuwste technologieën. Hierdoor bent u verzekerd van innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zichzelf terugverdient. Het maximale uit uw apparatuur halen kan alleen, wanneer deze ook goed onderhouden wordt. Onze samenwerking met C. van t’ Riet zorgt ervoor dat klanten vanaf de eerste dag geholpen worden met het schoonhouden van hun apparatuur. met onze SynQ productlijn zorgen we dat u het maximale haalt uit uw installatie.

Meer over hygiëne

 

Onze oplossingen

Schone en veilige werkomgeving

Onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen (CIP en OPC) zijn altijd oplossingen op maat. Naast ons productportfolio is ons hygiene-advies hierin de rode draad.

Chemiepartner in productie en supply chain

Als toll- en contractmanufacturing partner ontwikkelen en produceren we chemische producten, waaronder reinigings- en desinfectiemiddelen, voor chemiebedrijven en de voedingsmiddelenindustrie.

Bescherming van uw kaas

Wij bieden u een complete range kaasdekmiddelen, zoals kaascoating en kaaswas, die in eigen beheer geproduceerd worden. Met ons merk Plasticoat® zorgt voor een optimale, natuurlijke rijping van de kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in veel kleuren en samenstellingen.

Smaakvolle voeding

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast een aantal eigen recepturen wordt een groot deel vanuit de hele wereld geïmporteerd en door ons samengesteld.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.