Toll- & contractmanufacturing

De chemische industrie kent vele uitdagingen als het gaat om productontwikkeling en wetgeving. Succesvolle productieprocessen zijn sterk afhankelijk van procesveiligheid en productkwaliteit.

Daag ons uit 

Waarom Synerlogic

Bij Synerlogic hebben we ons als doel gesteld om elke dag bij te dragen aan een verbeterde levensstandaard en een duurzamere toekomst. Daarvoor hebben we de handen ineengeslagen met verschillende producenten van chemie. Zo kunnen we u over de volledige breedte helpen: met de inkoop van chemicaliën, met de opslag, distributie en met vergunningen.

Alle mogelijkheden bekijken? Kijk op Synerlogic-chemicals.com 

Onze oplossingen

Chemiepartner in productie- en supply chain

We leveren basischemie, onze eigen reinigingsmiddelen in de voedingsmiddelenindustrie en produceren industriële reinigingsmiddelen en andere samengestelde chemie voor derden.

Deze bedrijven kiezen voor Synerlogic

Wat wij voor u kunnen doen

Daag ons uit  

Moderne productiefaciliteit

Onze faciliteit staat volledig tot uw beschikking voor de inkoop van ingrediënten en basischemicaliën en de ontwikkeling van hygiënische oplossingen en kaascoatings.

Eigen R&D en laboratorium

We hebben de kennis en kunde in huis om u met alle voorkomende uitdagingen in het productieproces te helpen. Zoals kwaliteitscontroles en oppervlaktereiniging.

Warehouse (ADR/HACCP)

Vanuit ons streng gecertificeerde warehouse op een strategische locatie in Duiven bij Arnhem verzorgen we opslag en distributie voor alle benodigdheden in de levensmiddelenindustrie.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.