Nieuws

Veiligste magazijn van Nederland

Wij hebben afgelopen periode meegedaan aan de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland. Dit is een prijs die in het leven is geroepen door BMWT, evofendex en Tempo-Team om de veiligheid in de logistiek een extra impuls te geven. Gedurende het jaar hebben we door steekproeven controles gehad. Deze hebben we steeds succesvol doorlopen waardoor we uiteindelijk in de finale aan mochten treden.

Verstuur dit bericht als mail
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijdens de Dag van het magazijn werd bekend gemaakt welk magazijn gewonnen had. Er waren twee categorieën; de grote (Meer dan 25 medewerkers) en de kleine magazijnen (Minder dan 25 medewerkers). In de categorie grote magazijnen waren de genomineerden: Valeo Service, Bosch Thermotechniek en Albert Heijn. Wij waren samen met Smurfit Kappa Zedek de kanshebbers in de categorie kleine magazijnen.

In het verkiezingsjaar hebben wij een nieuwe standaard van veiligheid bereikt dankzij onze loyale collega’s die bereid zijn tot investeringen. Met samenwerken hebben wij de veiligheid geoptimaliseerd. Met alle collega’s hebben we deze prestatie neergezet. Iets om oprecht trots op te zijn.We hebben stappen gezet om de veiligheid op niveau te houden en we weten dat we er nog lang niet zijn. Helaas hebben we dit jaar net niet gewonnen, maar wie weet wat het volgende jaar ons brengt!


Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.