Oplossingen

Weet u al wat u nodig heeft?
Op deze pagina kunt u direct door naar onze slimme oplossingen voor elke productie-uitdaging. Via onze verkoopkanalen In2Food en Carclin bieden we een uitgebreide range ingrediënten, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Met zorg voor u geselecteerd of zelf geproduceerd onder eigen merk. Alles voldoet aan de hoogste eisen qua veiligheid en kwaliteit, maar belangrijker nog: onze oplossingen helpen u beter produceren.

Schone en veilige werkomgeving

Onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen (CIP en OPC) zijn altijd oplossingen op maat. Naast ons productportfolio is ons hygiene-advies hierin de rode draad.

Productie en supply chain partner in chemicals

Als toll- en contractmanufacturing partner ontwikkelen en produceren we chemische producten, waaronder reinigings- en desinfectiemiddelen, voor chemiebedrijven en de voedingsmiddelenindustrie.

Bescherming van uw kaas

Wij bieden u een complete range kaasdekmiddelen, zoals kaascoating en kaaswas, die in eigen beheer geproduceerd worden. Met ons merk Plasticoat® zorgt voor een optimale, natuurlijke rijping van de kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in veel kleuren en samenstellingen.

Smaakvolle voeding

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast een aantal eigen recepturen wordt een groot deel vanuit de hele wereld geïmporteerd en door ons samengesteld.

Wat wij voor u kunnen doen

Daag ons uit 

Moderne productiefaciliteit

Onze faciliteit staat volledig tot uw beschikking voor de inkoop van ingrediënten en basischemicaliën en de ontwikkeling van hygiënische oplossingen en kaascoatings.

Eigen R&D en laboratorium

We hebben de kennis en kunde in huis om u met alle voorkomende uitdagingen in het productieproces te helpen. Zoals kwaliteitscontroles en oppervlaktereiniging.

Warehouse (ADR/HACCP)

Vanuit ons streng gecertificeerde warehouse op een strategische locatie in Duiven bij Arnhem verzorgen we opslag en distributie voor alle benodigdheden in de levensmiddelenindustrie.

Wij werken samen met

Together we grow

Uw succes is ons succes. Daarom is het ons er alles aan gelegen om uw onderneming zo succesvol mogelijk te maken. Zit u met een probleem in de productie? Wilt u de concurrentie voorblijven? Loopt u tegen wet- en regelgeving aan? Doe een beroep op onze kennis en kunde, in 115 jaar hard werken zorgvuldig voor u opgebouwd.

Daag ons uit 

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.