Over Synerlogic

Duurzaamheid

Zonder aandacht voor duurzaamheid en milieu geen gezonde leefomgeving en ook geen gezonde producten. Met ingrediënten, hygiëne en efficiëntere productie helpen we bedrijven zoals dat van u elke dag de beste producten te maken. Maar ook om dat duurzamer te doen. Voor de consumenten en bedrijven van vandaag en die van morgen. Daarbij dagen we onszelf bij Synerlogic uit om elke dag weer die zo belangrijke extra stappen te zetten.

Onze certificaten

Ook wat duurzaamheid betreft kiest u voor Synerlogic


Synerlogic werkt met:

  • De Reponsible Care-methode. Responsible Care is een kader dat bedrijven in de chemiesector uitdaagt hun eigen processen te verduurzamen, maar uiteindelijk ook die van hun omgeving en de hele keten.
  • De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en de bijkomende kosten.
  • EcoVadis verzorgt de onafhankelijke beoordelingen. Zij houden ons doorlopend scherp op belangrijke duurzaamheidscriteria.

Qua duurzaamheid leggen we de focus bij 3 pijlers: klimaat, recycling en gezondheid.

Klimaat

Een leefbaar klimaat is van direct effect op de kwaliteit van onze ingrediënten. Ook in de toekomst willen we de hoogste kwaliteit producten kunnen leveren. En willen we dat onze klanten een gezonde afzetmarkt behouden. Daarom zetten we voor 100% in op duurzaamheid.

Recycling

We vragen meer grondstoffen dan de wereld ons kan geven. Zoeken naar manier om middelen en grondstoffen vaker dan één keer in te zetten is dus essentieel. Wij geloven al vele jaren in deze manier van denken en dat is terug te zien aan onze duurzame oplossingen. 

Gezondheid

Hoe gezonder de maatschappij, hoe productiever we onze energie kunnen inzetten. We hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving.

 

 

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.