Over Synerlogic

Meer dan logistiek alleen…

Synerlogic ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Hiervoor heeft Synerlogic de beschikking over een eigen moderne productiefaciliteit, R&D, laboratorium en warehouse. Zowel het complete proces als de producten voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden, zoals HACCP, GMP+ en Responsible Care.

Verkoopkanalen

Via de verkoopkanalen Synvital, Lely Consumables, In2Food en K-apex vinden de producten hun weg naar meer dan 40.000 klanten over de hele wereld. Van melkveehouder tot levensmiddelenindustrie. Via een joint venture met Lely verzorgt Lely Synerlogic de warehousing en wereldwijde distributie van spare parts van Lely melkrobots en landbouwmachines.

Innovatie

Samen met klanten is onze Research & Development afdeling continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, het efficiënt inrichten van productieprocessen en reinigingsfaciliteiten en het blijvend voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent het omgaan met en het gebruik van ingrediënten en chemie.