reinigen_vloer_kaasfabriek
Oplossingen

Een schone en veilige werkomgeving

reinigen_vloer_kaasfabriek
  • De afgelopen 115 jaar hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en de toepassing van de beste hygiëne-oplossingen voor u.
  • Een eigen lab voor uitvoerige controles van de mengsels en voor onderzoek naar de beste reinigings- of desinfectiemethode in elke situatie.
  • Van advies over opslag tot en met de juiste producten voor elk soort vervuiling.
  • Met een gegarandeerde 24-uurs ondersteuning hoeft uw productie nooit stil te vallen.

Daag ons uit

Hierom kiezen bedrijven zoals dat van u voor Synerlogic

Het antwoord op de vraag naar goede hygiëne is nooit lang hetzelfde. Strengere wetgeving, toenemende concurrentie, een veranderende vraag en de behoefte aan meer duurzaamheid stellen hoge eisen aan uw bedrijfsmatige aanpassingsvermogen. Tegelijkertijd is een goede bedrijfshygiëne onmisbaar in elk productieproces.

Hygiëne zit sinds de start van ons bedrijf, meer dan 100 jaar geleden, in ons DNA. Klanten weten dat ze ons hiermee blind kunnen vertrouwen. We zijn trots op onze klantrelaties, waarvan sommige al langer dan 40 jaar duren. Natuurlijk zijn onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen altijd oplossingen op maat. Maar steeds is ons hygiëneprogramma hierin de rode draad. Het bestaat uit:

Onze partners

Om u te helpen de beste producten te maken, hebben we verschillende hoogwaardige partners aan ons netwerk toegevoegd. Samen bereiken we meer dan alleen.

Meer oplossingen

Productie en supply chain partner in chemicals

We leveren basischemie, onze eigen reinigingsmiddelen in de voedingsmiddelenindustrie en produceren industriële reinigingsmiddelen en andere samengestelde chemie voor derden.

Kaascoating_Henri_Willig

Bescherming van uw kaas

Wij bieden u een complete range kaasdekmiddelen, zoals kaascoating en kaaswas, die in eigen beheer geproduceerd worden. Met ons merk Plasticoat® zorgt voor een optimale, natuurlijke rijping van de kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in veel kleuren en samenstellingen.

Smaakvolle voeding

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast een aantal eigen recepturen wordt een groot deel vanuit de hele wereld geïmporteerd en door ons samengesteld.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.