Oplossingen

Smaakvolle voeding

  • Synerlogic biedt eigen voorraad en productie, aangevuld met een selectie aan hoogwaardige partners voor ingrediënten.
  • Alle ingrediënten, waaronder, biologisch, kosher en halal, slaan wij op onder HACCP condities, waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.
  • Met een gegarandeerde 24-uurs ondersteuning, hoeft uw productie nooit stil te vallen.

Daag ons uit 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ingrediënten leggen de basis voor een goed product. Goede ingrediënten bieden een smaakvol product, voorkomen beschadiging of schimmelvorming en zorgen voor een goed vochtbalans en luchtdoorlatendheid. In samenwerking met diverse hoogwaardige partners verzorgen we ingrediënten voor hoogstaande producenten in heel Europa.

Hierom kiezen bedrijven zoals dat van u voor Synerlogic

Aandacht voor goede voeding door de beste ingrediënten te selecteren zit al meer dan 100 jaar in ons bloed. Niet voor niets kopen sommige klanten al meer dan 40 jaar bij ons in. Pure kwaliteit in alles wat we doen staat bij ons voorop. En dat geldt ook voor de partners waar we mee samenwerken.

Met betere ingrediënten, hygiëne en een efficiëntere productie helpen wij bedrijven elke dag het beste uit hun producten te halen. Bedrijven zoals dat van u, een kleine of grote onderneming in de levensmiddelenindustrie.

Meer weten over onze oplossingen voor smaakvolle voeding?

Een goed product begint met uitstekende ingrediënten. Door het ruime assortiment met Synerlogic voor zuivelproducenten en overige bedrijven in de levensmiddelensector helpen we honderden klanten elke dag de beste producten te leveren. Wilt u een heerlijke kaas of kefir maken? Zoekt u culturen, stremsels of andere ingrediënten? Stel vandaag nog uw productie van morgen veilig. Neem contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier in.

Stel uw vraag

Deze bedrijven vertrouwden al op onze oplossing

Licht oranje met een laagje crème-wit

Klant
Anoniem
logo_eikelenboom

Het bieden van een totaalpakket met een persoonlijke benadering

KlantEikelenboom

Als Amerikaans bedrijf dat opereert in de EU, met name in Nederland, zijn wij uiterst tevreden met niet alleen de kwaliteit van de producten die Synerlogic levert, maar nog meer met het hoge niveau van klantenondersteuning dat wij dagelijks zien. Van hoog volume leveringen tot laag volume on-off operaties, Synerlogic komt aan al uw verzoeken tegemoet met snelle en professionele ondersteuning. Hun focus op veiligheid, transparantie en wederzijdse ontwikkeling zijn ongeëvenaard en hun diensten zijn zeer aan te bevelen.

KlantEcochlor
yoghurt

Ontwikkelen nieuw type yoghurt

Klant
Anoniem

De aandacht voor ons als klant maakt voor ons het verschil. Altijd bereid om mee te denken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

KlantWemmers

Een oplossing voor zwarte pitjes

Klant
Anoniem

De Carclin producten van Synerlogic zijn breed inzetbare reinigingsmiddelen die in alle takken van car,- truckwash en tankcleaning ingezet kunnen worden. Dat maakt het voor mij als distribiteur gemakkelijk om met één hoogwaardig merk de afzetmarkt te bedienen. Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

KlantCleanfox

Onze partners

Om u te helpen de beste producten te maken, hebben we verschillende hoogwaardige partners aan ons netwerk toegevoegd. Samen bereiken we meer dan alleen.

Meer oplossingen

Schone en veilige werkomgeving

Onze oplossingen voor schone en veilige werkomgevingen (CIP en OPC) zijn altijd oplossingen op maat. Naast ons productportfolio is ons hygiene-advies hierin de rode draad.

Productie en supply chain partner in chemicals

We leveren basischemie, onze eigen reinigingsmiddelen in de voedingsmiddelenindustrie en produceren industriële reinigingsmiddelen en andere samengestelde chemie voor derden.

Bescherming van uw kaas

Wij bieden u een complete range kaasdekmiddelen, zoals kaascoating en kaaswas, die in eigen beheer geproduceerd worden. Met ons merk Plasticoat® zorgt voor een optimale, natuurlijke rijping van de kaas en is leverbaar van kleinverpakking tot bulk, in veel kleuren en samenstellingen.

Stuur uw vraag en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download safety sheet

Na het invullen van de gegevens kun je de bestanden downloaden.

* = verplicht

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.